Må bra

Den här tiden är min, liksom många andras, favorittid på året. Egentligen så har jag ju många favorittider. Men just det här lugnet kämpar man ju så länge för. Man ger sig ut i kaoset i varuhusen för att hitta precis rätt färg på presentsnören. För det är så viktigt. Men nu är det över. Och oavsett hur mycket det var innan jul så skiter precis alla i det just nu.
 
Jag har precis kommit hem från Göteborg och julfiranden. Reste under natten. Så jag sitter med mitt kaffe,  och min tomteformade julchoklad till frukost. Jag funderar på att gå och simma. Jag funderar på att ta mig iväg och storhandla. Men det slutar med att jag spelar en till låt till på gitarren.
 
Julfirandet var mysigt. Inte ens så många gräl som det brukar vara. För vår familj bråkar som alla andra gör. Men jag tror att vi börjar acceptera att vi alla numera lever olika liv, så vi lär oss så smått att bemöta varandra därefter. Och jag fick flera julklappar som jag älskar. Till exempel en stor kastrull som ska få göra massa soppa åt mig sen.
 
Det bästa av allt är att det snörar ute äntligen. Jag älskar verkligen snö. Så nu ska jag ge mig ut och promenera till simhallen och se om den är öppen. Om den inte är det så får jag promenera tillbaka i snön. Det känns lagom (:
 
En bild av gryningsklotter.
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp