Med en känsla av frihet


En jobbvecka avklarad och jag har cyklat hem varje dag med "hold back the river" på repeat i öronen och en otrolig känsla av frihet. Det här är den första sommaren jag bor hemma hos mig själv över sommaren istället för att åka tillbaka till familjehemmet eller till en avlägsen ö för att jobba. Det kanske inte låter som frihet men jo jag känner att jag får göra som jag vill. Äntligen har jag ett sommarjobb jag verkligen trivs med. Jag har lediga helger, något som är nytt för mig. Och jag är glad varje dag, även om jag fortfarande sover alldeles för mycket på grund av pollen. :p 

Jag planerar alltid in så mycket saker. Jag ska simma, jag ska läsa, jag ska promenera ut i skogen och njuta av ljuset. Men jag har inte vant mig vid de tidigare mornarna än så det slutar med att jag är hemma och vilar. Men det känns ok, jag skulle ju ha en stressfri sommar. Ibland måste det få vara ok att göra ingenting. 

Förresten har mitt hår blivit alldeles för långt. Egentligen så är det helt enligt planen. Jag skulle ju låta det växa ut för att långt hår är fint, och för att det kräver mindre jobb. Men jag saknar håret på bilden ovan. Vi får se vad som händer till hösten. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp