Sommaren som var




Sist jag bloggade beskrev jag min känsla av frihet. Sen kom sommarvärmen på besök och jag hade en kort men intensivt trevlig sommar. Jag var spontan, mötte en grabb som jag nu saknar, och som med alla bra sommrar känner jag mig inte som samma person på andra sidan. Visst kan sommarvärmen återvända, men nu sitter jag inomhus och överkonsumerar varm choklad eller hänger med vänner på uppvärmda uteserveringar och det räcker också jävligt långt. För första gången på många år så välkomnar jag inte vintern. 
 
Dagarna spenderas mest på mitt mysiga kontorsjobb. Men kommande helger ska jag besöka NärCon i Linköping och få besök av familj och vänner.
 
Jag har också börjat skriva lite. Alltså texter. Jag ber folk runtom mig ge mig två eller tre ord och sen skapar jag en liten ögonblicksbild i text efter orden. Försöker starta upp igen efter skrivkrampsperioden, och hittills har jag inte skrämt iväg mig själv :) Hoppas detta betyder att jag kan blogga lite mer också, allra minst i tramsiga bilder för sånt är trevligt ^^*
Allmänt | | Kommentera |
Upp