Röda sjuka dagar

Ingen har någonsin påstått att jag är bra på det där med dagliga rutiner, alltså har jag inte skrivit på ett tag. Jag lever ändå ett lugnare liv nu än jag gjorde sist. Jag har pausat vissa saker, fått tid över att ta det lugnt. Det behövdes.
 
Men ändå har jag gått och blivit sjuk. Oftast är det pollenallergin som spökar så här års men när jag har ont i halsen också så är det nog en förkylning istället. Så istället för att gå till skolan så sitter jag i solen från mitt fönster, dricker kamomillté och knaprar på sötmandlar.
 
Det är nu jag önskar att jag kunde plocka upp en av alla böcker som väntar på att läsas. Men egentligen måste jag dra mig iväg till skolan ändå. Vi håller på med terminens slutrojekt, en utställning om mjölk. Mitt jobb är att animera en kort film med massa ord som kommer ur ett mjölkglas. Alla ord av alla saker som också spelar in i produktionen av mjölken. Det är inte bara från affären till våra kylskåp utan det inns bönder, kor, ekonomi, EU-bestämmelser och storföretag som alla har egna behov och ekonomiska mål att tänka på. Jag förklarar det kanske inte helt bra, men ni får förstå ändå. Animationen är egentligen ganska enkel men det är så himla många ord som ska med så det tar sin tid ändå.
 
Jag kan berätta mer om den fantastiska mjölkutställningen senare. ^^* Den kommer att bli vacker.
 
Men innan jag gör något alls så ska jag dricka några fler koppar té och sitta lite längre i solen. Jag planerar också en belöning om jag tar mig iväg till skolan. Typ banan och chokladglass. En sån där där man mixar frusna bananer med lite kakao. För jag gillade inte riktigt smaken av glassen med bara bananer, så jag experimenterar vidare :)
 
 
Bilder av vår och sommar. Jag drömmer om en sommar av jobb och chill där jag kan spara ihop nog med pengar till en bra dator så att jag kan plugga hemifrån framtida sjuka dagar.
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp